De Klussenier Johan Somers

De Klussenier Johan Somers
De Klussenier Johan Somers

Volkensvoortstraat 8
3201 Aarschot - Langdorp

Dien uw aanvraag in »

013 55 00 25
0478 56 78 25
j.somers@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. BE - 0508.618.906

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van de FOD. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Even voorstellen, ik ben De Klussenier Johan Somers uit Aarschot - Langdorp en sinds 2010 uw renovatiespecialist in de regio rond Aarschot. Na een opleiding tot industrieel ingenieur ben ik aan de slag gegaan bij een multinational, waar ik een loopbaan van 24 jaar achter de rug heb.

Een grote reorganisatie eind 2009 heeft mij ertoe aangezet om een nieuwe wending aan mijn loopbaan te geven en ik heb dan de stap naar zelfstandig ondernemen gezet met de hulp van de franchising formule De Klussenier. Een bewuste keuze, want De Klussenier is een sterk merk dat staat voor kwaliteit en afspraken nakomen, waarden waar ik volledig achter sta.

De microbe van het bouwen en verbouwen zit er bij mij al ingebakken sinds wij onze woning hebben gebouwd: buiten de ruwbouw en de CV installatie heb ik, met de hulp van familie, zowat alles zelf afgewerkt.

Bij de start en gedurende de eerste jaren heb ik vooral kleinere klussen aangenomen, maar gaande weg is dit geëvolueerd naar kleine tot middelgrote renovatieprojecten. Sinds 2012 is mijn zoon Bart mij komen helpen in de zaak en dat maakt dat wij nu grotere opdrachten aankunnen met ons tweeën en ook in samenwerking met collega Klusseniers.

Onze focus ligt op alles wat met afwerken en renovatie van interieur te maken heeft: Gyproc wanden en plafonds, tegelwerk van wanden en vloeren, laminaat en parket, elektriciteit en verlichting, sanitair, keukens, ingebouwde kasten, binnendeuren, isolatie, VELUX ramen.

Liefst van al combineren we deze zaken in totaalprojecten zoals: badkamer renovatie, keuken renovatie of zolder afwerking. De grote voordelen voor onze klanten is dat zij maar één aanspreekpunt hebben voor de uitvoering van het project en dat dit in één keer, zonder onderbreking kan uitgevoerd worden.

Met onze kennis en ervaring op vlak van interieur afwerking en ons oog voor detail en kwaliteit, kunnen wij u helpen om uw droom te realiseren. Wij staan u graag bij met raad en daad om uw project vorm te geven en maken een vrijblijvende offerte. 

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Johan en Bart Somers
Uw veelzijdige vakmannen in Aarschot-Langdorp en omgeving.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Aarschot - Langdorp voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • De betrouwbare partner voor kwaliteitskeukens van Thys. De Klussenier plaatst ze voor u!
  • Gespecialiseerd in plaatsing en montage van Gyproc. De garantie voor kwaliteit en professionaliteit.

Specialisaties

  • Badkamer renoveren of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Schilderwerk
  • Dakraam plaatsen

Beoordelingen van klanten

Vanuit mijn werkervaring bij de Regie der Gebouwen waar ik 26 jaren als administratief bediende tewerkgesteld geweest ben en waar ik verhalen van toezichthoudend personeel gehoord heb over echte 'klossers' in de bouw, kan ik alleen maar vol lof zijn over de vakbekwaamheid van deze klussenier. Ik had voorheen nog nooit van hem gehoord, maar ik las op zijn website dat hij industrieel ingenieur was. Dit was voor mij toch een garantie om met een intelligent man te doen te hebben die weet waar hij mee bezig is. Zijn zoon deelt de vakbekwaamheid van zijn vader en is het waard om evenveel betaald te worden. Ook het feit dat ik enkele maanden moest wachten alvorens de werken uitgevoerd werden was voor mij een geruststelling om met een vakbekwaam en veelgevraagd man te doen te hebben. De mensen waren telkens zeer stipt op de gemaakte afspraak en ook de vooropgestelde wachttermijn bleek perfect te kloppen.Het was een technisch moeilijke opdracht die naar best vermogen uitgevoerd is. De uiteindelijke afrekening was waarheidsgetrouw en zelfs nog net iets prijsgunstiger dan ik verwacht had. Eén minpuntje slechts : het is spijtig dat zij geen dakwerken uitvoeren waardoor het voor mij zeer moeilijk zal zijn om voor een bescheiden opdracht iemand vast te krijgen. Voor het overige kan ik ten slotte maar zeggen : ik heb mij de inschakeling van deze klussenier geen seconde beklaagd. Het was van A tot Z een positieve ervaring.Jan uit Averbode
Beleefde en correcte informatie en goede uitvoering.Ruth uit Langdorp
Alles is zeeg goed verlopen, dus een positieve ervaring. Ze werken ordelijk en alles is goed afgewerkt.Tanja uit begijnendijk
de heren Somers hebben uitstekend werk geleverd, binnen de afgesproken termijn. alles proper opgekuist. wij zijn zeer tevreden. carlaCarla uit aarschot
Correct, proper en snel werkMarc uit Geel

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...